VEELGESTELDE VRAGEN

Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Staat jouw vraag er niet bij?
Stuur dan een e-mail naar info@wederstaete.nl.

Op donderdag 28 september om 16:00 uur gaat de verkoop van start.

Dit is op maandag 09 oktober om 17:00 uur

De definitieve verkoopprijzen en verkooptekeningen worden verstrekt op datum start verkoop. De “vanaf” prijzen van Wederstaete 1 en Wederstaete 2 zijn in de nieuwsbrief van 20-09-2023 vermeld.

De groottes van de appartementen staan op de website. Deze variëren voor de diverse type appartementen van circa 55 m2, 75 m2 tot 144 m2.   

De balkongroottes staan op de website. Voor Wederstaete 1 variëren deze van 13 – 18 m2, de balkons in Wederstaete 2 zijn voor elk type 4,5 m2.

Inclusief grondkosten, bouwkosten inclusief leges, kosten van de architect, makelaarskosten, notariskosten over levering van grond en opstallen, eenmalige kosten water, elektra, riolering, kadasterkosten, wettelijk verschuldigde omzetbelasting, kosten SWK (voorheen Woningborg).

 

Exclusief financieringskosten zoals hypotheekakte en afsluitprovisie, rente over de grond en eventueel vervallen bouwtermijnen, kosten van meer- en minderwerk, aansluitkosten CAI, glasvezel (voorzieningen wel meegenomen), keuken (Wederstaete 1 stelpost voor keuken, Wederstaete 2 exclusief keuken) (standaardaansluitingen zijn wel meegenomen)

Nee, dat is niet mogelijk. Je dient je eerst in te schrijven via de website en vervolgens volgt digitale toewijzing via een matchmaker.

Er wordt toegewezen via een digitale matchmaker. Matchmaking betekent dat er zoveel mogelijk wordt getracht om eerste keuzes aan kandidaten toe te wijzen en voor de ontwikkelaar wordt gezocht naar de ideale kandidaat met gecheckte financiële mogelijkheden.

Het inschrijven voor de appartementen van Wederstaete zal geheel digitaal plaatsvinden. Heb jij je al aangemeld via de projectwebsite van Wederstaete? Dan heb je al een account aangemaakt en kun je inloggen om het inschrijfformulier in te vullen en te ondertekenen. Dit digitale inschrijfformulier zal op 28 september a.s. klaar staan in je account.

Heb je je nog niet aangemeld? Dan kun je dit alsnog doen via het de projectwebsite. Na aanmelding staat er een account met een digitaal inschrijfformulier voor je klaar.

Indien je tot 1 van de 33 gelukkigen behoort die een bouwnummer heeft toegewezen gekregen, dan neemt de makelaar contact met je op voor het inplannen van een optiegesprek. Tijdens dit gesprek worden alle verkoopstukken met je doorgenomen. Je hebt dan 1 week bedenktijd om te beslissen tot koop over te gaan.

Het plan is voorzien van ruime parkeergelegenheden. Alle woningen krijgen een eigen parkeerplaats op eigen terrein, een beperkt aantal woningen beschikt over 2 parkeerplaatsen. Daarnaast wordt er ‘bezoekersparkeren’ gerealiseerd in het plan.

In Wederstaete 1 worden 2 alternatieve opties aangeboden. Wederstaete 2 kent geen opties op de indeling.

De appartementen van Wederstaete 1 kunnen zowel verwarmd als gekoeld worden middels het warmtepomp systeem.

De appartementen van Wederstaete 2 kunnen worden verwarmd middels het warmtepomp systeem.

Sanitair en tegelwerk badkamer en toilet zijn standaard voorzien. In de showroom van BMN kun je jouw eventuele alternatieve wensen kenbaar maken.

De zonnepanelen worden optioneel aangeboden. Op het dak zijn hiervoor de locaties aangewezen waar dit mogelijk is.

Home4U zal voor het eerste jaar dit verzorgen. Daarna is het aan de bewoners om de organisatie van de VVE zelf te organiseren of om dit met bijvoorbeeld Home4U (of een andere partij) voort te zetten.

Er is een indicatieve berekening van de maandelijkse bijdrage opgesteld zodat je een beeld hebt van deze kosten. De makelaar kan deze nader toelichten.

Home4U heeft dit in de begroting van de VVE ingerekend. De maandelijkse bijdrage van de bewoners is onder andere voor deze zaken bedoeld.

Vanuit de kopersbegeleider ontvang je onze nieuwsbrieven, daarnaast zal er een kijkmoment worden georganiseerd tijdens de bouw. 

De start bouw is afhankelijk van de snelheid van verkopen. Maar indien dit loopt zoals wij verwachten dan hopen wij in de eerste helft van 2024 te starten met de bouw. Voor de appartementen bedraagt de bouwtijd circa 1,5 jaar.